ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Nick & İmza Ar$iv'"m .. xD C.tesi Ocak 02, 2010 12:51 pm | |
| uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum.KayboLmuşumsoRma nédén niçin .hérşey yaLnızlıktan. bak. qüsél bir qün ölmék içiN.
ßéLki Sandığın Kadar UkaLaßéLkidé Tahmin Edémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz SakLıyımßazén YasakLıyım..Kimséyi Örnék ALmam.. Kimséyé Örnék OLmam..Arkama ßakmam..AsLa Démém..Kéşké'Léri Sévmém!!ELéştiri DinLérim Nasihat DinLémém!!Kimsé ßana MasaL AnlatmasınÇocukkéndé Sévmézdim Zatén..öyleYÜREKtenseviyorsanaklı başından atacaksınkimi yanında arıyorsanönceİÇİNDEbulacaksın...Tuhaf bir umuttum sadece... Her gece yastık aLtı ağLayan...
masum bir buLuttum öyLece... Şehrin pisLiğinde maviLiğini,beyazLığını unutan...
Suskun bir sorundum sadece... Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... pisliğe buladılar tüm renkleri mi...
ve adına HAYAT dediler bunun...!
s0n qünlérde Çok daralıyorumm. kendimin katili olabilirim.(: уüкѕєк dσz уαlηızlıк (!)αмα αѕıL ρяσвLєм вυ ∂єğiL кi . .Ben insan değilmişim, mutlu edemezmişim seni Zamansız gidermişim, yarım bırakırmışım, sonları hiç sevmezmişim
Miş miş miş ...
Ama ben çok, çok, çok aşığım sana..
.. LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê .. .. Kâyıρ ruhLâr kêndiLêrinê bir yoL buLuyor .. .. GünâhLârım intihâr süsü vêrmişkên sâģımdâki mêLêĸLêrê .. .. Hêrbiri cêhênnêmdê bênim için duâ êdiyor
| . . Ağlamakla başlar her şey, bağlamakla gelir gerisi Taze derisi al nesnesi oluverir tek kötekte [ Tımarı bilir insanoğlu Yazık, bir kazık ] Pasaporttur diğerlerine temsilen Eğerlerini kim tutar,e kim batar Güneş satar tüm değerlerini 3 kuruşa kalleş doğanlar, kalleş ölür . . |
Canini Yakack Eller Uzatiyolar İnsanlr.KaÇ RÜyani Yakaladn? Ben BİKaÇını Ama Soyut.
Kolunu Jİletİn KeskİnlİĞİyle Keser Bİrİsİ Yazar Koluna, Ben VÜcudma DeĞİl Yapraklarima Yaziyorm. Ben Hep O KÜÇÜk ÇocuĞu DÜŞÜnerek Yazıyorm
HİÇDe Mutlu DeĞİldİ Ve Ayna KarŞisnda Çekİngen ,SahİplİĞİ Zayif 1 Bedene SiĞdirilmiŞ GÜÇ BurnuMu SÜrtmektn, İyİnİn Kokusunu Almam GÜÇ. Turnanin GÖzÜndn Vurmak İÇn Zamana İhtİyÇ VarmŞ Hedefm BaŞkalarininDa HedefİymŞ , NeymİŞ İŞİm 'ZormuŞ'
" HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır, HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi?sensizliği dinlemek sessizliği dinlemekten zor ama en zoru sensizliğin sessizliğini dinlemek ...
bütün yaralarımı mutluluğun içinden geçerken aldım...
üstü çizilmemiş iri puntolu harfler duruyor gözümün önünde, ...onarılmayı bekleyen...
Vazgeçemediğim herşeyimi ..Çöpe attım üstüne bastım ..Anlatmakla olmuyor yaşaman lazım..
ѕєη вєηiм кöяdüğüмüм,тυтαмαdığıм gözуαşıм
Hiç bir zaman duymayacağın duysan da anlamayacağın,bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM.
BαzI Чαlαnlαr güzél, BαzI gérçéklér αcıЧmI$. BαzI ölümlér uzun, Bütün hαЧαtlαr kısαЧmI$.
Sén uçurumsun tutunamam. Tutsak dü$er çığLıkLarım
Su akar gßi awucumdasın,, gün batar gbi ardımda. Yar kaçar gßi uzaktasın,, ßen uçar gßi dü$mekte. başkasını izleme sadece senin için iyi olanı yap bazen insanlar senin düştüğünü görmek isterler onlara şöyle de.. hayaller gerçektir tek yapman gereken inanmak ... .)ben öLünce yağmur yağsın,ağladığı beLLi oLmasın .. *
Renkli dünyamın renksiz insanları sevmiyorum sizi.
Yasami siYah secTim öLümü iSe oyuncaK
Ölümü Seçtim Karanlık odalara kilitler vurdum Yar senin aşkından kudurup durdum Beni dinlemeyip hep durdurdun Niye beni arkadamdan vurdun
Kime ηe kαrmαηçormαη hαyαtımdαη! Kime ηe yαLαη doLαη masaLLαrımdαη.. Kime ηe sevdαLımdαη ? Beη mutLuysαm
нαηι αşк ιηѕαηı zαтєη вυLυя∂υ нαηι уıLLαя αşкα çαяє σLυя∂υ уıLLαя мı ∂αнα нızLı вιя кυяşυη мυ ѕєηѕιz нєяgüη вιяαz уσк σLυş мυ.. herkez gibi bende bazen pişman olurum ama; yinede derimki..pişmanlık.. geriye döndüğümz zaman üzüntü duymakla değil, ileriye baktığımız için geriyi göremediğimzden olur
O denli o denli çok beklettin Alıştırdın bekletmeye kendini Çok zamanlar geçti de geldin Senden çok seviyorum senin özlemini.
Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım
Siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izlediğim Sevgilim benim çok özledim Her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin Dergi sayfalarında hiç gidemediğim
Esrar dumanı gißisin. ßi an mutLuLuk gerisi. zarar.!
ßiя Gün ßu Kِşede Sessiz Sedasız Hıçкıяα ,Hıçкıяα AğLαyαcαğım Şu Lαneт Kαdeяime SiтemLeя Edip Tαnяıyα Son Defα YαLvαяαcαğım Uyuyoяum günLeя cabuк gecsin diyee кadehLeяe кoyuyuяum acımı dindiяsin diye bekLiyoяum bu sensizLik biтsin diyee
YaLandan okumuştum herşeyi.. Ne kadarda boşLarmış oysa ..
erkekler telefona benzer ya bozuktur ya da meşgul x)
kırılan düşlerimde oluşmuş cam kırıkları
Yine sona sardı aynı kaset. BIKTIM !MutLu SoηLάr Uzάk Bizé ..
Eskiden Yeterdim Kendime Artardım Bile Şimdi Ne Yapsam Nafile... Ve Kim Demiş 'Can Eskimez' Diye Bu Can Tedirgin Tende Can da Eskimiş Ben de...
FazLa bakma burdan değiL, buLutLara aiT o. meLek demek mi qeçti iÇinden? bırak kirLeTme ! geçirme içinden.
Ben sen'de tutuklu kaldım !..
her sabah bir sayfa daha eKsiLip gidiyor ömrümden gönLümün yıkıntıLarında can çekişiyor umutLarım ...
sonsuz uçurumLardaki çiçekLere dokunazmasınn
Sana son sözüm : UnuT gitsin !!
ŞarkıLarın qünahı yok acıtan sensin içimi. . .
toz pembe oLsun isterdim aşkım, hayaLLerim qibi . . .
bir bakış.. her uyanışdı benim iciN.
TozZ pemBe düşLerimm *
YoLun sonuna geLdiK SanıRım Herseyimizi YitiRDiK..!Oyun OynaRDık Küçükken Şimdi oyunLaR DaHa FaRKLı..!
Halimi görüyorsun .. Birşeyler yap o zaman <
Sensiz OLmam ^
hem sana ihtiyacım var hemde bana delice . .
Sen olmasan da sensiz olmuyor !...
TabutLara Sıqamayacak Kadar intihar Var. Seytanın Siparişi Uzak Durun DüşLerimden. Cekin Terapi OrduLarınızı !Yokluğun ismi bile henüz konmamış bir çocuğun katilidir şimdi....
Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...
aydınlığın hapsolduğu karanlığında özgür bırakıldığı yerde son çırpınışları ruhumun
Balonum küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim... Dün belki bir önceki gün hayal kurduğum kentteyim. . . | beLkide haLa SeNdeyimm
Kim olacak bundan sonra uyandığımda soğuk yatağımda . . kim dinleyecek kalbimi ?!
Çevremdeki yalancılar Artık düşürün maskenizi Kendimi bulmak isterken Hislerimdi kaybolan Sizi sevmek isterken Elde var tabanca...
3 кιşι уαşıσяυz нαуαтı..вєη, кєуƒιм ωє кαнуαѕı .. xPkim ne düsündügümü bilebilirki ne hissettigiimii kiim oLdugumu? kiim biLebiLirki nasiL sevDigimi sevDiimmii nasiL oLdugumu..? kiimiin konusDugunu kiim Diiyor yaLansöyLedigiimii ne DüsünDügümü ne hissettigiimii.. kiim beniim ruhumDa yasiyor..? o benmiyim sen mii..??!!
ßén ya$amaya qéLméDim dédim öyLé 1ßahkıoRum hayaTa.. SéNy taNımaDan önCéLérDé RéSt çéKmi$tm SéVdaya nasıL oLcak ßu i$LéR déDim kuRt kuzuyLa yanYana.. 1dé a$k oLmaz dédim aMa séN çıkıVéRdn kar$ıma.. çaYımın $éKéRy..qiTarımın téLy.. YazımıN sıcaqı..kı$ımın oCaqı.. DéNizimin Sésy..MéLodimin ésy.. HéR$eimsin séN !!! aNa-ßaßa-ßaJı..aCımın iLacı.. éVimin huzuRu..a$kımın muzuRu.. ßiLqimin kuSuru..suLar qißi duru.. héR$eYimsin séN !!!
Herşeyi silip atmak yok saymak unutmak var İntikam çok sinsice aşkın kucağında saklanır yakar İçimdeki kötü fısıldar 'Acıt acıtabildiğin kadar kanar'
Önce fikrin düşer Boğar gecemi sorulara Hiç mi gelmez içinden huzur Ne gerek var bu kavgalara Affetmek aşkın içinde var
Gururun gardını kollar Gururum delik deşik sana Ben insan değilmişim Hiç mutlu edemezmişim seni
Zamansız gidermişim yarım bırakırmışım Sonları hiç sevmezmişim asla yetinmezmişim Ama ben çok Çok aşığım sana...
Yokluğunun deminde, ayrılığın son perdesindeyim. Bitecek birazdan aşk oyunumuz, kapanacak sahnemiz... Ve son selam seyircilere...Ardından veda zamanı... Üzülme!!! Bir daha hiç dönmemek üzere gidiyorum....
başLa hadi sar karanLıĞınLa beni . . başLa hadi vur yaLnızLığınLa beni yerden yere . . başLa yıka yaĞmurLarında beni ısLat yine ısLat yine hadi. . kaybet kaLdırımLarında beni yürüt yine üşüt yine korkmuyorum korkmuyorum . .
seSsizCe seviyorum seNi... söyLesemDe DuymaSsıN zaTen! seNin qözLerin qißi ßakıyoRum saNa... seNin ßaNa ßakmaDıqıN qißi! DokuNamıyoRum saNa... zaTen Tutmak isTesemDe yaPamam! kıyamam saNa... DokuNduqumDa öLeceksiN ßiLiyoRum... o yüzDen seni Hep, ßir camıN arDınDan seviyoRum...
İçimde dolaşan alkol gibi Sana gitgide sarhoş oluyorum Ruhumu kaybetmiş gibi Nefes bile almadan seviyorum seni
Artık Séni Dü$ündüqümdé ßoqazımda 1$éyLér Düqüm Düqüm OLmuyor Eskisi Gißi Sén Gidérkén Arkandan ZırıL ZırıL AqLayan Çocuk Sustu O Da KaßuLLéndi SénsizLiqi... ßéLki ßazén İsyan Ediyor Unutmadım Unutamam Diyé... Ama ßén Artık Unuttum Séni İçimdéki Çocukta Sonsuza Dék.. Susmak Üzéré.. Vé ßén Vé ßén Daha Yéni AnLıyorum Sénin Koca 1 YaLan oLuqunu Boşuna bu aşk şarkıLarı YaLan, bu kadar aşk adına YazıLan şiirLer, YaLan aşkLar YaLan hayatLar YaLandan yaşamaya mahkûm oLmuşuz Suçumuz sahte kişiLikLerimiz ![/B] Hoşlandığımız ßedenlerin İçine Hayalimizdeki Ruhları Koyuyoruz Sonrada Adına Aşk Diyoruz
Sen,sensizliği öğrettin bana.. Ben’se soğuk gecelerde yağan yağmurlarla, Şiirlerimle eşlik ettim sana.. Şimdi Yokluğun bağrımda yanan bir kor ateş.. Suskunluğun cehennem ateşi kadar sıcak ve yakıcı.. Korkuyorum artık sessizliğinden.. Ama terketmeli ve Unutmalıyım seni…
[right]Ben bir oyuncak bebekTim senın için. hani canın Sıkıldıkça oynardın ya benimLe.. hatırLıy0r MusuN ? Bzen yüzüme biLe bakmazdınn Sen görmezDin ama ben ağLardım (!) SesSizCéé ... Bzende Severdın Benii (: iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı ...!
adım "MARKA" oLmu$...üsTünüZé qéÇiRİrSiniZz.. anCa "fake"LerimLé idaRé éDérSiniz !!!
dü$künLüğümü yağmaLa.. içimdeki terk ediLmi$ cocuğu vur ..!
Git ! ßir deStanda ßen ekLerim eLßet.. Sevda sayfaLarına ..!
terk edip giderken .. dönmiyeceğine iLk önce,, Söz ver.. !
ßak güLümSüyorum yine.. Sırf Sen yanımdaSın diye.. GözLerinden damLayan inci taneLeride ne ..!
merak etme hem .. kuLakLarımda ,, ikimizin $arkıSı..!
dudakLarımdan eLveda SözcükLeri çınLayacak .. kuLakLarında ..!
eger Sevda ßu demekSe.. ßen vazgecdim ßeni sevmeyin ..!
yanLız kaLmak iStiyorum kaLßinde.. ona tekrar ßakarken seni hissetmek !
ßu gece Son defa KağıtLar yakıyorum Senin iciN ..!
Gördügüm ßir ßahar ßiLiyorum.. dokunuyorum Ona,, ıSınıyorum artIk ..!
Denizin gökLe kucakLa$tıgı sınırdayım.. yok oLmam an meseLesi..!
Sevmiyorum artIk yanLız geceLeri... hiCmi özLemiyorSun ßeni?vicdanSız SerSeri ...
kanım cekiLiyor dostLar... ayrıLıkLarın en dokunuLmaz $ahidiyim..
''belki'' dünyasında... ''keşke'' kokan havayı solurken... ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin...
tahta tekerleklerle ceset taşıorlar, cesetlerin bazıları yaşıorlar... cesetler bi daha ölmicekler, cesetler geriye dönmicekler!
FasuLyédén seviLdim hép.. 0ynadım fasulyédén... Zararım künyédén mi..?. Y0ksa küLLiyen mi bünyédén?....
Bendesin Benim oLmasanda..
Taş Duvarlarar Ördüm yine Etrafıma. Kimseyi KaLßime Almaz Oldum*
a$k néyDi ? sény séwmékti a$k aRamaktı kénDimi sénDé Vé.. hiÇ oLmadıqıM kaDaR ßén oLmak ßénDé iSsyaN étmékTi sénSiz qéçéN héR saniyéyé i$té a$k séwdamıZzı haykıRıoRdu !
gideCekSen yaßancı koLLara.. feLaketim oLur yar ..!
kayßoLurSun .. pusLu rüyaLarın ardınDa ..! gurara yoku$ SevdaLarda ..
Sen gidiyorSun ßitanem ve ßen careSiz..
ßana yaprak dökümü ya$attın ey SevgiLi.. Sen ßeni ßenSiz ya$ayaßiLiorsun ßen Seni SenSiz dü$Leyemiyorum..
saßahLarında güne$Ler.. geceLerinde güLücekLer oLmaSın ..!
anLa canıSı ruhumn Sana.. ihtiyacı var..
ßen susuyorum ama acıLarım konu$uor yanLız ..
hic ayrıLmadık SeninLe.. degiL ßir Sene, 1 gün ßiLe gitme ..!
ßoquLmaktan KorkTuqun Deniz mi ??? TahmininDen Derinim*
ßakmazSan bakmam, meraqLın değiLim! konuŞmazSan konuşmam, çenesi düŞüq değiLim! yaLanLarını dinLémem, yaLaka değiLim! kavqa éDerim, " korkak " değiLim! aTıp tuTmam, koLPa değiLim! düŞeni kaLdırırım " aCiz " değiLim! herkeSi sevemém, şıPsevdi değiLim! şimDi kaRar senin.. ßén köTü ßiri miyim ?
ßir metaL gezinioR ßedenimde, karnımın sıcakLığıyLa ürPeriorum. ßeqle öLüm qeLiorum
YanLızım MüziqimLe İLişme xD
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor.. sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor.
Bazen, Bir El Tutarsın Ve Sen Seversin Bazen, keşke olmasaydı dersin umutlarım Bazen, Söz Verirsin Kendine Ve Hep Yalandır Bazen, Keşke Hayal Kurmasaydım Dersin Ve İşte Öyle Dediğin An Hayallerini Kaybedersin Yaşam Garip Bi Döngü, Hayat Kesit Kesit Ellerimde Cam Kırıkları Ve Ellerim Kesik
RéNqLi kaLpLerimiz nerdé . . .
ÇocukLuğumu özlüyorum. . . Yara bere içindeki dizLerimi. . . Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . . Elma şekerine bulanmış ağzımı. . . YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . . sakLandığım kapı ağzını. . . Oysa . . . Çoktan sobeLedi hayat. . .
GéL ßaK ßiR eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar.. KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma...*
iLksin..! smdiLik soN.. hiC bi suRéT "sen" oLamaz.. asLa yerini aLamazz..!
TUT ELLERİMDEN SESSİZCE, SORGULAMA BENİ ÇÜNKÜSÜ OLMAYAN NEDENLERİNLE...
O qözLerinde qöRdüqüm ışığı haLa unuTamazken Korktuğum Tek şey bana eSkiSi qibi bakmamanDır.. UmutLuyum eveT saLak qibi haLa peŞindeyim.. MutLuyum böyLede meRak eTme daha deLirmedim..!
Loş ışıkLar aLtında 3-5 tane tekLi iÇtim Orda buRda ağLadım beN yaLnızca senin iÇin..! Ve seni qöRmek aRtık sadece biR rüyaySa. eLveda çekerim artık bu B*kTan dünYaya!
Hergünki gibi kalkıyorum yatağımdan. Kırık dökük aynamın karşısına geçiyorum. Ama aynadaki ben,Ben deilim. Arkaya dönüp baktııımda, Yıkılan hayallerimle bitip giden kaçAk bi kız var!..
ruhumun kanadıını hissedi0rm $mdi. daha net daha acı.. ve sahici hiçßryere ait 0Lmamaq qßi, ß0$Luq qibi, i$e yarayan ß$ylern kaLmaması qbi
Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim... bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim.... şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM... onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim....
ELéLé ve daima iLeriyéßirgün birbirimizden ayrı dü$sek biLéßiLiyOrum hiç bir zaman ayRı deqiL yoLLaRımıZzVe aynı yOLda yürüdükCeGün geLir éLLérimiz yiné biRLé$ir"AyrıLsak biLé kOpamayıZz"
Hiç korkmayasın bensiz kalmaktan,hiç korkmayasın ellerimi tutmak isteyip de dokunamamaktan.Öyle bir yazgı ki bu; öyle bir "BİZ" olmak ki,bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez,biri ikiye bölmeye kimse cesaret edemez..
..Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne.Bir zaman sonra görünecekLer bana.Bazısı sönmüş olacak.Bazısı soLmuş..Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. .Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş.
mutLuLuk toz pemBe buLutLarn arksnda sakLanan Gökkuşağındymış [: .
<3aLışTım sana farkınDa oLmaDan..o tuhaf sıcağında ısınıyor bu aralar kalbim..öyLesine içimdesin ki..öyLesine benDesin ki..seninLe çarpıor kalbim..! hep seni söyLüy0r dudaqLarım.. seninLe doLuyum arTık.. seninim..! saDece sendeim seninLe nefes aLabiLiorum.. qeçmişim k0ca bi yaLanmış senDen s0nra anLadım.. qeldin dünyama sevqiLim.. öyLesine qerÇekSin ki qiTme sakın...!
iLksin..!smdiLik soN..hiC bi suRéT "sen" oLamaz..asLa yerini aLamazz..!Sen gideLi Aylar oLduHaLa Döneceksin Diye ßekLiyorumKaLßimde SensizLiğin Izdırabı ve yanLızLığımSen yokken Hersey ANLAMSIZ..dünde-->sen..bugnde-->sen ...yarında-->sen ...umutta-->sen ...hayaL de-->sen ....yakmda-->sen ...acımda-->sen ...yasmda-->sen ...huzurda-->sen ....günmde-->sen ....gecmde-->sen ....içmde-->sen ...dışmda-->sen .....öLmde-->sen .....yaşamda-->sen Sεnin nε ØLduğun bεniм için hiiiçönεмLi dεğiL..sØnuçtα gözLεriмinSαnα bαktığı kαdαrsın..bεn ØgözLεri sεndεn çεktiğiм αn hØşbi αnı Ølαrαk kαLırsın..!!İçimde birbirine silah çekmiş iki insan... Hangisi ölecek bilinmez...Kendini elma sanan bir portakalım...Isırılmak için bekliyorum soyulmuş kabuğumla...Vitaminimi kaybettim kabuğumda kaldı herşeyim...Giydirin beni üşümekteyim..! Yordu !Gözyaşlarım gözlerimi ..Yorgun düştü yüreğim ..Söylemek istediğini anlatamamaktan ..Yordun yüreğimi sevdiğim ..Kendini saklamaktan ..SeviyoRum deseydim sever miydin ???Ölüyorum desem de gelmeyeceğin doğru mu?.Doğru mu sewdiğim beni unuttuğun?..Sensiz yaşamak değil benim korkum..Sensiz ölmek sewdiğim sensiz ölmek... renKLi hayaT bana hayaLimi SaT .. ! | |
|