ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Nick --> ßii ßaak İsterseen .. xD C.tesi Ocak 02, 2010 12:31 pm | |
| Ben Sen ~ Sen Bensin´ Bu Hep BöyLe ´ ~
•º•º•º•º•º•º•º•º
artık yalnızca vazgeçtiğimsin….. yüreğimde zerresi kalmayan şımarık sevdam…
•º•º•º•º•º•º•º•º
iç sesimiz.. Sen 'ben'im ben 'sen'sin. İkimiz bir'iz. ve ben çok sevdim ikimizi..!
•º•º•º•º•º•º•º•º
İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk başına buyruk Senle ben...
darılma bana..bu uzaklık acıtır içimi.ama sen aklımdasın.. söyleme biliyorum!aslında ben senin hep aklındayım..!
•º•º•º•º•º•º•º•º
Git... Masalımda yer yok sana… Ve yer yok hayatımda senin gibi bir Aşk’a
•º•º•º•º•º•º•º•º
Gitmeliyim… Ve sen gitmelisin.. Sonu yok… Düş’ü bile yok…
•º•º•º•º•º•º•º•º
.. sen ilacımsın susuz yuttuğum . bir türlü gitmeyen ne yapsamda boğazımda * # %100'e Sahibim. Daha Fazlasına Gerek Yok !
Canımı katsam canına işe yarar m ı ?Senden bii habeR Geçer mi ömRün kaLanııı ? Bıkmışım dertten göLge etme .. (H)Herşeyin ikincisi yenilgidir..!Bana bakarken boş bakma..Artık benim olmasan da 'ömrümü sana tükettim ' ..
ρişmanım erken vazgeçmekten kendimden bu alem geçmiş kendinden ne gelir elden ؟؟ ihtiyaCı yok kaLBimin aşka (H) (:BunaLdım Herkesten & HerşeyDen .. Kasıntı Yapma Bu yüzDen (.Elin kızı seni neden önemsesin ? * Aynı şehirde nefe S aLmak.. (:Yok ~ Hiç Bir Şeyin Önemi. # Boşuna koşma yakalayamazsn. ~Sadece UğraşmıyorumHepsi Bu ..♫♪♫♫♪♫' Ìki ŜåtıЯĻıК İлśAnĻǻЯi göżümüźdέ ЯοmǻN yǻρmi$iz . ××~ Sana Ben Harammıydım ki Helaline Gittin !
×× ~ Ben Bana Yetecek Herşeye Sahibim Gerisi Sizin oLsun
! ~ Sonsuzum oL x$××~ Nefes.m x$ bana "sen" yeter my li₣esebeb-i halim başka . .ҲKötü bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak xxxxölüm yine aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma ama bisey ekskti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştünxxxx Ne senin bakışın Ne de beni yakışın Sonunda sende anlarsın Çabuk olur dönüşü. a g L a m a a g L a m a içinde kaLsın !
Ҳ
Gözlerindeki yıldızları o kadar özlüyorum ki gittiğinden beri gökyüzüne bakamıyorum.Ҳ
İnsan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde biLe görmedim . .Ҳhadi unuttuğun yerden al gel kendini . sen buralarda bekleniyorsun .. | |
|