' LiveLy Özel Üye
| Konu: SeLam GençLik xD Paz Ocak 03, 2010 2:13 pm | |
| SeLam BurCu Ben . 16 YaşınDayım ToKat DoğumLuyum Beşiktaş'Lıyım ! Rap'cıyım . GraFiKer'm !( LiveLy ) Sagopa Kajmer , KoLera , Şanışer , MeDusa , Rapizm Çağla , Haykiyas , Tripkolic , BeLa DinLerim . AiLenin En Büyük Çocuğuyum 2 Tane KarDeşim Var Lise 2'ye GeçemeDim . Her Zaman ÇatLak Bir Öğrenci OLmuşumDur xD En Sevdiğim Ders : BeDen BiDe Türkçe . Sevdiğim MeyvaLar ; Karpuz ŞeFTaLi Sarımsak ve soğan yemem PatLıcanın Sevmem ama yerim Önüme bir kazan makarna ve patetes kızartması koysalar hemen bitiririm En Sevdiğim Yemek Onlar çünkü TwiLight Fanıyım Bildiğiniz gibi .. BirDe Aşk'mm Var Tabi Matias EmiLio DeLgado > Aşk 'm Nefesim, VazgeçiLmezim , Herşeyim ama yasak aşkım Birde Çok Konuşurum Beşiktaş'a ve Sago'ya Laf Ettirmem Rap'mLa ve TutKumLa daLga GeçilMesinDen Hoşlanmam forum filan demeden ; kötü yorum yapan olursa emeklerimi hiçe sayıp bende konuşurum ! Küfür Bile olsa ! BanLanmak Pahasına biLe !
Haa Birde BasketBoLcuyum ODa Bi TutKum En Yakın ArKadaşım Mervee (L)..
EsMerim , 1.68 Boyum Var Saçlarım uzunDu bellerime kadar ama kestirDim değişikLik olsun diye çünkü bağlayamıyodum okulda iğrenç duruodu açık oluncada azar işitiyodumm Bölee Siyah Siyah GösLerimm var ama arada ela veya kahverengi oluyorr En SevDiğim RenkLer : Siyah - Beyaz Tabiki ama yeşil ve turuncu'yuda severim En SevDiğim Dizi ArKa SıraDakiLer ve Gamze ve ibo karakterini seviyorum
Çok Konuştum Yine | |
|
ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Geri: SeLam GençLik xD Paz Ocak 03, 2010 2:14 pm | |
| | |
|
' LiveLy Özel Üye
| Konu: Geri: SeLam GençLik xD Paz Ocak 03, 2010 2:21 pm | |
| | |
|
asqummm Aktif Üye
| Konu: Geri: SeLam GençLik xD Paz Ocak 03, 2010 2:45 pm | |