ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Birisi Hakeder , Kimisi Kahreder .. Birisi Mahveder Günleri .. :] C.tesi Ocak 02, 2010 12:37 pm | |
| Gidip tek nefeste ve bir seste. İkiye bölecek penceremden dünyayı dudaklarım. ~#
~
Hép aynı düşün péşinde .. . söyLé né var içindé . `#
~
askım tatLım faLan bi baktım bana oLmuş oLan /#
~
hep yanımda oL dedim sen hep bitsin dedin bitti artık emin oL. `#
~
~ artık ne dua'msın né dé bédduam .. `# ~
Sen yoksun. Bir saat var her saniyede kimsesizliğimi yüzüme vuran. `#~Bilmesinler duymasınlar seni sevdiğimi Ben sessizce gömerim yüreğime seni / # ~ Sensizken yorgun düştü bedenim ! / #
~
Ağır geliyor adın dilime Yüreğim ağrıyor ̃ / #~Yorgun değilim ne geçmişten ne şimdiden ne de gelecekten /#
~
Herşey herşeyiyle sende vardı Ama sen yoktun /#
~
Bitmeyen bir susuzLuğabenzer yokLuğun..``
~
eLveda renkte büktü başını..``~kaLbim dünden yaraLı beLkide kaLbimi formatLamaLı `# ~AyrıLığın hazırLığı yapıLmıştı derinden `# ~Ben kaLbimin sözünü hiç kesmedim Sonuna kadar dinledim hep sen oL istedim`#~\\● aşk dediğin nedirki ? Tenden Bedenden Sıyrık.. cocukLarın icinde yaşadığı bir ÇığLık ! ●//
~~
Ben Oyun Bozan değiLim ! [ ● Oyun Bozuk ●]kimsenin doğrusunu götürmedim kimsenin yanLışı oLmadım ! /
~Bir nefeslik ömür yaşıyoruz . O ki her nefesimizi ölmek için alıyoruz. /
~
aLısıLmısın dısındaki varLık biz oLuyoruz sınırLarı kuraLLarı... tanımıyoruz / (H)ben aLıstırmalarını yaptım sensizLiğin artık koymu/yo `~uzadı bak zamanla diLimin en kücük`ce keLimesi `~Sar beni başkasına yasakla Al beni sevdam kucakla / `~ Bir daha gelsem şu dünyaya Yine seni severdim bu aşk`La .~Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı `~Oyun bitti mi sanıyorsun ? Ben daha yeni başlıyorum / `~İster susar ayrıLık konusmasını dinLersin.. İster haykırır ayrıLığa 1 kez oLsn isyan edersin’`~Birisi hakeder , kimisi kahreder , birisi mahveder "günleri." :]
/
Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemişiz . Sabaha çıkmayacak sözler vermişiz meğer | |
|