ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Adın Dudaklarımdaki En Büyük Dua .! ~ C.tesi Ocak 02, 2010 12:36 pm | |
| Koyamadım kimseyi yerine İçimdeki 'Sen' gibi ! /-/ Adın dudaklarımdaki en büyük Dua ! /-/ Aglıyorum yine bir kuytuda iç çekerek (!) /-/ ` Şimdilerde uçuk kaçık aklımdaki düşünceler ~ /-/ Seviyorum "Düş Hayal Masal" Susuyorum "yanlızlık hüzün ve acı" Ve gidiyorum "Yalan misali" /-/ Topladı m agır agır Yükümü vurdum yalnızlıga Düşündüm uzun uzun Geçen zamanları ´ A g l a d ı m a ş k ı m ı z a ´ /-/ *
Gömdüm seni içime arzularımla birlikte.M u t l u l u g u m da yanıbasımdaydın.Hüznümde niye y o k s u n ?Ağlarken içim ~ Yandı gözlerim..Günahlarımı Hamal Değil Melek Taşır.Savaşın ben'siz olsun bundan böyle.. Bırak yeminliyim sansınlar. !~Oyunbozan oynar oyunları saf ama kirli *Bu hayatın mutlulugu olsa kaç yazar sevinci bile L.e.k.e.L.i. Mutluluk Tadımlık'mış.~ Zor geldi ayrılık zor geldi özlemek ~[center] GözbebekLeri buLutLandığında yakLaşan fırtınayı sezebiLmeLisin.. Ve sen ağLadığında onun gözLerinden geLmeLi yaş ´•º•º•º•º•º•º•º•Şimdi yorgun yüreğim...Bunca çabaya rağmen o mutLuLuk güLüşünü yüzünde göremediğim için yorgun.CesaretsizLiğinLe umursamazLığınLa aşka burun kıvırmanLa yorgun.•º•º•º•º•º•º•º•´ Arαmızdαki mesαfeler ne kαdαr uzαk olursα olsun.Sonsuzluğα giden tüm yollαrα senin αdını yαzdım... ~üşüyorum s e n s i z l i ğ e ~ ´"değeriπ" değeri ĸaLmamış artıĸYalanlarınızla uzak durun benden . .•º•º•º•º•º•º•º• Yαşαmαk zorundα olduğum berαberliğimsinÇαresizliğimsinHüzünlerimsinVαzgeçilmezimsin ´•º•º•º•º•º•º•º•´ Çıkmazlar sokağı yine bana düştü…Ellerim kan revanSusmalarım çığlık…Bu günde yalnızlığın rolü var aynada… #•º•º•º•º•º•º•º•Düşüncelerim ağır ah bu bedene.Buna sebep sen misin?Artık... Aşkın katilisin. | |
|