| Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle | |
|
+9ßü$i^^ ArSiNLy asqummm aLew B0mbastic*T0uch Gamze[LİF] ebuSh VesaiRe marilyn 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
marilyn Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle Perş. Eyl. 17, 2009 6:27 pm | |
| Simsiyah yine her taraf,yanlış düzen yanlış zaman | |
|
| |
VesaiRe Administrator
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle Perş. Eyl. 17, 2009 6:27 pm | |
| sonunu bile bile sana deli oldum ah icime sine sine kollarina geldim bak kiskanan olur sen onlari birak ele inat | |
|
| |
VesaiRe Administrator
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle Cuma Eyl. 18, 2009 1:22 pm | |
| Masumiyetimi , Esaretimi Al Warlığım Koyarsa Hayatımı Al Kal Bi Sigara İçimlik Daha Kal Belki O Zaman Gitmezsin... | |
|
| |
marilyn Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle Cuma Eyl. 18, 2009 1:24 pm | |
| | |
|
| |
ebuSh Üye
| |
| |
VesaiRe Administrator
| |
| |
Gamze[LİF] Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Eyl. 19, 2009 4:06 pm | |
| İhtiraslarımı qülüşlerimi al sonradan duyulan pişmanlıqını al Bi siqara içimlik daha kal belki o zaman gitmessin | |
|
| |
B0mbastic*T0uch Yeni Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle Ptsi Eyl. 21, 2009 7:43 pm | |
| Anladim Seni Ben Kaybettim. Hani Ben 1 Ömür Senindim ? Hic mi Hic Sevmedin ?, Belkide Görmedin. Ne Olur, Ne Olur Dön Bana..
| |
|
| |
aLew Yeni Üye
| |
| |
ebuSh Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle Salı Eyl. 22, 2009 9:21 pm | |
| aqLadiiin yHaaa kiYamamm döneriiim nedensiiZ.. aqLadiiin yHaa inadim geciooo bedelSiiiZ.. gözyaSinLaa biR acii bitiyoR sonunDaa aqLaa Simdi iStiorSan mutLuLuKdannnn.. | |
|
| |
asqummm Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 12:53 pm | |
| Sensiz qüneş sanki doqmamış..yaqmur eLLerime yaqmamıs bahar sanki hiç qeLmemiş sen qeLmeden önce... //cem aLtıntaş-Aşık oLdum qaLiba..// | |
|
| |
ArSiNLy Admin!
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 1:00 pm | |
| Senınle olmak cok quseL bır dakıkan omre bedel kokun sarmıs dort yanımı dayanmak cok zor hadı geL | |
|
| |
ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 1:25 pm | |
| n kadaar aCıı biR$eey sewdiqin inSanı kayßetmeK tam her$ey qüzeL oLacak derKen s0nsuza dek yitirmeek .. sewmeK acıtıor yüreimi dönüşü yok bunun besbelli sonu bile bile seni kaybetMek yitirilen bir a$kn en qüzel hikayeSi .. ~ | |
|
| |
asqummm Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 1:36 pm | |
| Dün qece hiç tanımadıqım bir erkeqe sırf sana benziyor diye usuLca sokuLup merhaba dedim..Tanıdık bir huzur aRadım..Şaşkın bakışLarında dün..BiLdik bir söz bekLedim..Eskiden kaLma öyLesine..Konuştu birşeyLer söyLedi..BekLediqim sözLer bunLar deqiL..Yüzüme baktı qözLerimi..Ama senin qibi deiL..AnLadım ki hiçkimse hiçkimse sen deiL hiçkimse senin qibi canımdan öte can deil..AnLadım ki hiçkimse hiçkimse sen deiL hiçkimse senin kadar fikrime huzur deiL..AnLadım ki hiçkimse hiçkimse sen deiL hiçkimse senin qibi canımdan öte can deiL anladım ki hiçkimse hiçkimse sen deil hiçkimse senin kadar umuduma yoL deiL...//çok qüzeL yaa :/ | |
|
| |
'nRhyT Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 2:10 pm | |
| senınle bı daha aynı yolu yuremem | |
|
| |
asqummm Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 2:30 pm | |
| kederi kadere ekLer qünLerim..!! | |
|
| |
ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 3:20 pm | |
| Sanaa qiiit dieemeem ama kaL demek qeLmioor içimden s0n sözünü sölediin bana bıraKp qiderKeen ahh qün qeliir olurda pişman olup dönersen ardından bakp qüleceim .. ~ | |
|
| |
asqummm Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 5:19 pm | |
| qözLerinin yeşiLini özLedim..!! | |
|
| |
ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 6:56 pm | |
| Ben zaten senden gelen her kederi her çileyi Kabullendim sen gittiğin günden beri Bazen duyarsan sitemli sözlerimi bağışla Çünkü çok özlüyorum seni .. | |
|
| |
'nRhyT Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 7:10 pm | |
| Şimdi Aklıma Gelir O Güzel Yüzün Senden Benim Gecem Gündüzüm.. Resmin Hala Durur Hala Odamda.. Bunu Sen Bile Durduramassın..
| |
|
| |
ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 7:59 pm | |
| Bir an icin ümitlendim Belki beni seversin diye Yalan aska gögüs gerdim Rüzgarim ol es yine ..
| |
|
| |
istanbullu Aktif Üye
| |
| |
ßü$i^^ Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 8:54 pm | |
| Sn qecerkeen sahiLdeen sessizceeee qemiLeer kaLkar yüreimden qizLiiicee .. | |
|
| |
asqummm Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle C.tesi Ocak 02, 2010 11:03 pm | |
| doyamıyorum bakmaya doyamıyorum kıyamıyorum sewmeye kıyamıyorum canımın icin bitanem bebeqim derdin duyamıyorum o sözLeri cok arıyorum..!! | |
|
| |
"SinSi" Aktif Üye
| Konu: Geri: Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle Paz Ocak 03, 2010 11:48 am | |
| qüCümün yettiqinCe öCümün aqarLıqınCa Sözümün KuvvetinCe ÇabaLarım . | |
|
| |
| Son Dinlediğiniz Şarkıdan Bi Cümle | |
|